четвъртък, 19 май 2016 г.

Добре дошли във Великобритания




Самата идея за живот в чужда страна може да Ви се струва много притеснителна, но ако сте се подготвили добре за пристигането си ще можете да започнете това пътешествие уверени и мотивирани – а пък и ние ще сме насреща да Ви подкрепим във всяка една ваша стъпка.
Тази голяма промяна, изисква и доста планиране. След като приемете офертата от учебна институция, ние ще ви пратим безкрайно много информация, която ще ви подготви за пристигането ви. Това ще включва информация за училището, района, в който е разположено,  учебната програма, както и различните варианти за придвижването и настаняването Ви.



Пътуването: Стремете се да пътувате към Великобритания сутринта или през деня, така ще използвате по-редовния дневен транспорт и всички магазини и банки ще бъдат отворени. Ние можем да организираме да бъдете взети от летището и закарани до общежитието.
Летища: Кралството разполага с много добри въздушни връзки - има повече от 40 летища, които имат добри връзки с градския транспорт и влаковата мрежа, без значение дали сте в централен Лондон или в планинска Шотландия. Лондон например има 5 международни

летища – Гетуик, Хитроу, Станстед, Лутън и Лондон Сити. Други градове с международни летища са Манчестър, Бирмингам, Бристол, Единбург, Гласгоу, Белфаст и Кардиф. Повечето летища имат и международни и вътрешни полети, както и влакови или автобусни спирки, които свързват летищата с близки градове, откъдето придвижването е лесно.
Ние ще Ви кажем, кой е най-удобният транспорт до Вашето училище и ще Ви обясним всичко в детайли, за да сте спокойни при пристигането си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар