четвъртък, 19 май 2016 г.

Защо Велибритания?

През 2010 близо 30 милиона туристи посетиха Великобритания – и не без причина. Кралството винаги е посрещало хора от най-различни култури и от всички краища на света. Лондон е най-високо населеният, както и най-разнообразният етнически град в света, но и навсякъде другаде из Великобритания ще намерите хора от различни части на света.
Интернационалното общество на студентите е част от една богата култура – ще се срещнете с хора от различни религии, с различни култури, от най-различни краища на света. Интересен начин да научите повече за Великобритания е да станете член на ‘Student Union’ във Вашата

учебна институция. Обществата на чужденците също постоянно организират различни занимания, кратки екскурзии или разходки до различни интересни и известни места из Великобритания. Това ще Ви даде възможност да разузнаете нови местенца във весела компания.
Из цяла Великобритания има световно известни футболни отбори, крикет клубове, галерии на изкуството, театри и музикални събития, така че винаги можете да намерите нещо, с което да се забавлявате.
Великобритания има едни от най-известните и най – големите молове. Също така най-различни музикални личности или състави имат изяви всяка вечер – почти всеки ден от седмицата без значение в кой град сте, Вие можете да не насладите на така наречените gigs.
Можете да намерите повече за изложбите из Великобритания на www.culture24.org.uk.  Има театри и кина в повечето градове в страната. Може също да посетите известния Единбургски фестивал в края на Август, началото на Септември и да се насладите на най-новото в комедията, драмата, филмите и книгите.
Само в Англия има повече от 90 професионални футболни отбори, така че където и да сте, някои от тях е близо до Вас. Тука можете да намерите лист с всички галерии във Великобритания www.britisharts.co.uk/artgalleries.html
От каквото и да се интересувате e почти сигурно, че във Великобритания има музей за него, като повечето музеи са безплатни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар