четвъртък, 19 май 2016 г.

Образователната система във Великобритания

Да си независим докато учиш във Великобритания не означава само да живееш далече от вкъщи. Каквато и специалност да учите, ще бъдете окуражавани да мислите независимо и да допринасяте със своите собствени идеи. Образованието във Великобритания ще Ви помогне да придобиете увереност в своите собствени възможности и ще Ви обогати с нови знания, с интересен начин на изразяване и с аналитично, критично и креативно мислене  – всичкото това са качества, които имат съществено значение за всеки един работодател.

Ще повиши езиковите Ви компетенции
Прекият контакт между студенти и преподаватели е една от силните страни на обучението в Обединеното кралство. Институциите във Великобритания предоставят подкрепа на отличен английски език за чуждестранни студенти. Също така, предлагат и курсове по английски.

Магистърски програми във Великобритания
Ако следвате Вашата магистърска степен във Великобритания, по-голямата част от работата, която вършите ще бъде по Ваша собствена инициатива. Това действително развива Вашето мислене и изследователски умения. В рамките на магистърската програма общотеоретичната част ще Ви се преподава от лектори, но Вие ще бъдете насърчавани да следвате собствените си интереси. По отношение на магистърските програми за научни изследвания, основният метод на преподаване е изготвяне на оригинално изследване, което се осъществява в рамките на академичен надзор.
Много от магистърските програми за научни изследвания във Великобритания предлагат уводните курсове, които осигуряват обучение за придобиване на изследователски умения. Това ще Ви помогне да се подготвите за изследванията, които ще трябва да правите в бъдеще.

MBA курсове във Великобритания

Магистър по бизнес администрация (MBA) курсове във Великобритания са особено интензивни, предизвикателни и възнаграждаване на формата на преподава следдипломна квалификация. Ще се очаква да работят чрез голямо количество материали, цялостни проекти и задачи и да дават редовни презентации. Методи на обучение, характерни за MBAs включва казуси, симулации и делови игри.




Бакалавърски програми във Великобритания
Бакалавърските програми във Великобритания могат да бъдат съобразени с Вашите интереси. Някои от курсовете в бакалавърската степен на обучение са задължителни за всички, но можете да избирате от допълнителните модули това, което Ви допада. Така имате възможност да се специализирате в ключови области, които могат да Ви помогнат да постигнете вашите цели в кариерата си в бъдеще.
Лекциите са важна част от бакалавърските програми във Великобритания, но ще прекарвате по-голямата част от времето си в малки групи за начинаещи и в семинари. Заедно с Вашия учител и съучениците си, ще обсъждате и анализирате предварително подготвени теми. Вашите идеи и мнения са добре дошли.
Ако изберете техническа специалност в бакалавърска степен на обучение във Великобритания, има вероятност да прекарвате голяма част от времето си в контролирана лабораторна работа. Това има за цел да Ви помогне да развиете необходимите технически умения.
Курсове по английски език във Великобритания
Великобритания е дом на английския език и има дълготрайна традиция на преподаване на английския езика на чужденци. Което и училище да изберете, то ще има вече опит в работа с чуждестранни студенти.
Във Великобритания са на разположение курсове по английски език на всички възможни нива. Те осигуряват толкова подкрепа, колкото е необходимо. Класовете са малки, така че преподавателите могат да обърнат специално внимание на Вашите потребности.
Ще бъдете насърчавани още от момента, в който влизете в класната стая. Широкият спектър от творчески методи на преподаване в курсовете по английски език във Великобритания включват:
• игри;
• ролеви упражнения;
• решаване на проблеми;
• групови дискусии;

Вие също така ще имате достъп до наличните технологични и езикови лаборатории.

Няма коментари:

Публикуване на коментар